Rock

Välitunnilla - Katri Ylander - Kaikki Nämä Sanat (CD, Album)

05.10.2019 Akinosho Rock

1 Comment on " Välitunnilla - Katri Ylander - Kaikki Nämä Sanat (CD, Album) "

  1. Kaikki nämä sanat, an album by Katri Ylander on Spotify.
  2. Kilpailun jälkeen Katri solmi levytyssopimuksen Sony BMG:n kanssa ja kesäkuussa ilmestyi hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli "Onko vielä aikaa?". Seuraavan "Kaikki nämä sanat" -levyn vuoro oli lokakuussa .
  3. Oct 31,  · Label: RCA - ,Sony BMG Music Entertainment - • Format: CD Album • Country: Finland • Genre: Rock, Pop • Style: Pop Rock Katri Ylander - Kaikki Nämä Sanat (, CD) | Discogs.
  4. Kigajind | 07.10.2019 at 02:59 | Reply
    Katrilta on julkaistu neljä albumia; Katri Ylander (), Kaikki nämä sanat () ja Valvojat () sekä Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye -nimellä Uusi maa (). Mainos Lue myös.
  5. Katri Marianne Ylander (born December 17, in Harjavalta, Finland) is a Finnish singer who rose to popularity after placing second in Idols Finland 2, the Finnish version of Pop ilempeavicotsubomusscholmsinrappboss.xyzinfor received 45% of votes, while the winner, Ilkka Jääskeläinen, received the other 55%.She released her first album in June , releasing a hit single soon afterwards, "Onko Vielä Aikaa?".
  6. Get all the lyrics to songs on Kaikki nämä sanat and join the Genius community of music scholars to learn the meaning behind the lyrics.
  7. Ylander Katri – Kaikki nämä sanat. Jaa. Ostetaan identiteetti! Suomesta löytyy jo yksi kiltti, vaaleahiuksinen ja Radio Novan taajuuksille sopiva naislaulaja. Tarvitseeko tämä maa vielä toisenkin Anna Erikssonin? Sony BMG:n mielestä näyttää tarvitsevan.
  8. Arashijora | 14.10.2019 at 02:16 | Reply
    Katri Ylander - Välitunnilla INTRO Am F Am F st Verse C Am Em F En oo pitkään aikaan nähnyt sinua G F enkä haluu tehdä tästä mitään asiaa C Am Em F Sinullakin on kai j.
  9. Katri Ylanderilta ilmestyy levy kolmen vuoden tauon jälkeen.. Hän julkaisee albumin yhdessä muusikkopuolisonsa Matti Salovaaran kanssa. Tiedotteen mukaan Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye sai alkunsa halusta tehdä musiikkia omin ehdoin.-Teimme levyn rauhassa, meillä ei ollut minnekään ilempeavicotsubomusscholmsinrappboss.xyzinfo helppoa tehdä musiikkia yhdessä, kun oli tuttu ihminen rinnalla.
1 2 »